Autor: 021.rs

Novi Sad
21.04.2023.
13:50 > 13:51
Akcija progresivne Vojvodine (APV) tvrdi da lideri stranaka desnice "pokušavaju da unesu nemir među građane Vojvodine, pretnjama da Vojvodinu očekuje kosovski scenario".
  • @Stanka Vojvođanka

    23.04.2023 12:29
    Svaki dan se baš ovde na najstrašnije načine pljuju i omalovažavaju Bosanci, Crnogorci a pogotovu Srbi od pripadnika tzv. "vojvođanske nacije", prebrojavaju se krvna zrnca i svakome van Novog Sada nameće nadimak "dođoš", i ti sada imaš toliko obraza da ove pajace okriviš kako su "samo njima važna krvna zrnca"? Zaista?!
  • Bačka Republika

    22.04.2023 14:26
    Nedovoljno
    Neće nekolicina fašista uspeti ništa da poremeti, ne postoje odvojeni odnosi u Vojvodini prema etničkoj podeli. Takve podele nisu uspele ni Slobi da izazove ovde, zato su i naselili svoje. A oni žive u svom malom nacionalnom svetu i samo su glasna manjina, Vojvođani su van tog sveta, nit' se družimo nit' pričamo sa njima. Nego, zašto se APV ne ogradi od svog osnivača optuženog za nasilje u porodici? Ni reč o tome. Zašto se udružujete sa PSG kad znamo ko im je finansirao kampanju i sakupljao potpise? Zašto su saopštenja rekaciona bez jasne kampanje Vojvodine kao Republike kao što vam je i u programu? Hoćete da preuzmete Ligine glasače sa još jednom DB pričom? Ako nije tako dokažite se jačim akcijama od saopštenja. Pokrajnski izbori se približavaju a ni k. od kampanje na vidiku. Porodični izleti sa transparentima nisu kampanja već izlet istomišljenika, potrebna je jača borba za Vojvodinu. Mnogo jača!
  • Ciga

    22.04.2023 12:03
    Sviranje Q...
    @Neša
    Kako si u opšte i do sada moga da glasaš za radikale, kakva svet mora biti kod čoveka da daje glas radikalima i Šešelju?
  • Neša

    22.04.2023 07:42
    Neša
    Od svih me najviše razočarao Djuradj Jakšić!!! Ovako ćutati na ovu Veleizdaju...nikada više glas Radikalima!!!
  • Gojko

    21.04.2023 19:27
    Gojko
    Desnicari su priznanjem Kosova pokli i veoma brzo nestaju sa politicke scene u Srbiji! Ova predstava je vapaj za skretanje paznje i nista vise koja je dirigobana od strane AV! Gospodo desnicari prekasno je za ovu predstavu jer svaki normalan gradjanin kaze sto nisu otisli u Bg Kosovo i sprecili tu Izdaju jer ovom glumom priznajete Kosovo Republiku! Malo ce vikati zvizdati neke zastave dva sata i caooo!!! Eeee da ste vi prava Patriotska Desnica onaj vas AV nebi smeo da izidje a ne da Izda i Preda deo zemlje...lepo vreme Subota pa ko vele daj da se oglsimo jer nestajemo i nema vise PARA!!!
  • Deks

    21.04.2023 15:27
    Da li to desničari u Vojvodini žele da naprave reprizu "događanja naroda" odnosno "Jogurt revoluciju II deo"? Zaista nema razloga za zabrinutost od nekog "kosovskog scenarija" u Vojvodini ali to ne znači da vojvođanske stranke ne treba da traže povratak Ustavom zagarantovane autonomije. Legitimno je i na demokratski način tražiti pravo na nezavisnost Vojvodine što je u skladu za zaključcima Lorda Karingtona i Badinterove komisije nakon raspada SFRJ. Na žalost u Evropi i svetu nema mnogo provojvođanski nastrojenih snaga. Većina sveta bi danas verovatno podržala izjavu Gadafija koji se rugao postojanju države Švajcarske jer je multietnička.
  • Pera iz solitera

    21.04.2023 15:23
    Aha
    Jedna stranka cenzus 3%, koalicija 2 stranke 5%, 3 stranke 7%, 4 i više stranaka 10%. Pa svi na crtu.
  • Haha

    21.04.2023 15:11
    @Stanka Vojvođanka
    Tačno tako. Desničarska svest na nivou paramecijuma, evoluirala.do volvoksa al tu i ostala.
  • Ce

    21.04.2023 14:57
    Samo kod nas Ima da dve marginalne grupacije komentarisu, bodre I bore se I pri tom preuzimaju identitet velike vecine koja nije ni za jednu ni za drugu opciju.
  • Miloš

    21.04.2023 14:50
    gotovi ste sns ekta
    samo napred Milice, do pobede!
  • Rade

    21.04.2023 14:49
    A zašto oni prave i potpiruju probleme tamo gde ih realno ni nema?
  • Stanka Vojvođanka

    21.04.2023 14:31
    Pa i u pravu su iz te Akcije. Nas jedino dele i žele da unose razdor među nas Vojvođane baš ti desničari, samo su njima važna krvna zrnca, amebe pa Srbi i slični mitovi. Umesto da gledaju u budućnost, oni nas vraćaju u srednji vek i preistoriju. Stanovnici Vojvodine kao i stanovnici Kosova i Metohije bilo koje nacionalnosti, veroispovesti i bilo kog drugog opredeljenja samo žele miran i dostojanstven život. Neka nas ostave na miru i neka gledaju kako da nam svima bude bolje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna